BLOG

Pripremite svoju zimnicu sa Reber pasirkama

JOŠ RUČNO PASIRATE VOĆE I POVRĆE?

Iako smo u vrlo tehnološko razvijenoj dobi, još uvijek ima onih koji su donedavno mnoge stvari radili ručno, pa čak i pasirali, bez korištenja bilo kakvog kućanskog pribora i aparata.

Ovo nam je nedavno rekao naš vrlo zadovoljan i entuzijastičan klijent. Prilikom korištenja Reber električne pasirke brzo je prošao osjećaj da će pasiranje trajati vječno, odnosno osjećaj “nikad kraja” koji je nastao prilikom ručnog cijeđenja 50 kg rajčica, dodao je kupac.

Ako vas priča još uvijek nije uvjerila zašto bi vam trebala pasirka, čemu sve služi i kako funkcionira, pročitajte naš blog. U njemu objašnjavamo:

  • Kako pasirati
  • Odlični razlozi za kupnju pasirki
  • Višenamjenska upotrebljivost električnih pasirki Reber,
  • Nekoliko praktičnih i korisnih savjeta o pasiranju

Kako pasirati?

Ako želite svoje rajčice pretvoriti u stvarno fini i glatki pire kako biste dobili potrebnu konzistenciju, preporučujemo korištenje Reber pasirki. Nastavak za pasirku će vam odvojiti sjemenke i kožicu i kao što je napisano ostat će samo najbolji i najfiniji pire umak.

Konačni rezultat bit će gust i ukusan umak od rajčice bez sjemenki ili kožice.

Možete koristiti i sirove i kuhane rajčice, samo kuhane držite na hladnom prije nego što ih pasirate. No, uvijek je preporučljivo ocijediti i kuhanu i sirovu rajčicu prije pasiranja.

Ako koristite ručnu pasirku, važno je da je najprije pričvrstite stezaljkom za podnožje. Zatim stavite spremnik, ladicu, nastavak za pasirku i počnite pasirati.

Nastavak za pasirku veličine otvora 1,5 dio je osnovne ponude Reber ručne pasirke. No, ako želite drugačiju gustoću umaka i optimalnu iskoristivost voća i povrća, možete to zamijeniti kupnjom većeg nastavka za pasirku  (1.1 i 2.5).

Na kraju cijeđenja rastavite stroj i operite ga vodom i blagim deterdžentom, ali ne i agresivnim sredstvima za čišćenje.

Tako s ručnim i električnim pasirkama štedimo na našem dragocjenom vremenu provedenom u pripremi svježih stvari ili zimnica. Naravno, to je iznimno važno zbog upravljanja vašim vrijednim vremenom.

Zašto kupiti pasirku?

Bilo da se radi o ručnoj ili električnoj pasirki, jedno ili drugo uštediti će vam mnogo vremena, a sa električnim pasirkama možete biti gotovi čak i u nekoliko minuta.

Dakle, odgovor je na dlanu; jer pasirke rade za vas. Time ne štedite samo vrijeme, već i stvarate manji nered.

Reber pasirke ručne ili električne za račice ili voće će se pokazati kao vrijedan dodatak u vašoj kuhinji.

Reber ručne pasirke prikladne su za malu količinu pasiranja i stoga se preporučuju za kućnu upotrebu. Dostupne su u online trgovini u dvije veličine: 3 i 5.

Za sve vas koji u većim količinama ili već poluprofesionalno pripremate umak od rajčice i druge pasirane delicije od voća i povrća, preporučamo Reber električnu pasirku. One vam također mogu uštedjeti do nevjerojatnih 350 kg voća ili povrća na sat.

Važno je, ali često zanemareno, da pasirke nisu prikladne samo za rajčice, na isti način možete spremiti većinu voća i drugog povrća. Tako možete pripremati ukusne i zdrave džemove, kašice i ostale delicije, doma bez umjetnih dodataka, aditiva i konzervansa.

Višenamjenska upotrebljivost Reber električnih pasirki

Kupnja električne Reber pasirke omogućuje vam dvostruku namjenu – to znači cijeđenje i mljevenje mesa, što je jako dobar osjećaj.

Aparat je konstruiran na način da je moguće mijenjati prednje nastavke, pa zimi možete kupiti samo nastavak za mljevenje mesa. Ovo pretvara vaš električni stroj za pasiranje u električni stroj za mljevenje mesa. A svestranost Reber električne pasirke zapravo će opravdati vašu kupnju.

Nekoliko praktičnih i korisnih savjeta o pasiranju

Jednostavna upotreba i čišćenje ručnih i električnih pasirki među glavnim su razlozima popularnosti pasirki među korisnicima.

Praksa i iskustvo su pokazali da je Reber električna pasirka također vrlo izdržljivi i kvalitetno izrađeni uređaj s kojim ćete biti iznimno zadovoljni. Istodobno ćete uštedjeti vrijeme i kupiti gotovo održiv ili dugoročno koristan proizvod.

Iskoristite maksimalno zrelo voće i povrće, pripremite ukusne kašice, džemove i umake i dopustite da vam pomogne i olakša posao uz istodobnu kvalitetu talijanskog proizvođača Reber. Također brine o sigurnosti, praktičnim i kvalitetnim proizvodima uz stalnu brigu o razvoju svojih proizvoda.

Želite li si olakšati posao, smanjiti prljavštinu u kuhinji i uštedjeti vrijeme, ne oklijevajte i već danas kupite pasirku u našoj Horizont Adria online trgovini.