Troškovi dostave

težina

redovna dostava (do 10 radnih dana)

do 10 kg

60 HRK

od 10 kg do 20 kg

70 HRK

od 20 kg do 30 kg

80 HRK

od 30 kg do 40 kg

95 HRK

iznad 40 kg

po dogovoru

Vrijeme isporuke proizvoda

Kupljeni proizvodi dostavljaju se kupcu na adresu koju je naznačio u procesu kupnje.

Rod za dostavu kupljenih proizvoda je sedam radnih dana od dana prihvaćanja narudžbe i dostave maila o potvrdi narudžbe kupcu. U slučaju problema s izvršenjem pravodobne isporuke pošiljke, Prodavatelj će o istome obavijestiti Kupca i dogovoriti se s njim produljenje vrijeme isporuke, zamjenu proizvoda ili drugi način rješenja produljenog roka dostave.

U okolnostima kada bi zbog vanjskih utjecaja, poput ograničenja kretanja uslijed zdravstvenih mjera poduzetih radi sprječavanja širenja zaraze ili slično, mogući su dulji rokovi dostava, a ista će se vršiti u skladu s mjerama ograničenja.

U slučaju kašnjenja s isporukom, Kupac će biti obaviješten elektroničkom poštom.

Prilikom same dostave, uz dostavljene proizvode Kupac dobiva i prateće isprave proizvodu – poput računa, uputa za korištenje proizvoda, potvrde o jamstvu ukoliko ista postoji, itd.

Kupac nakon provedene dostave mora izvršiti pregled i provjeriti jesu li dostavljeni proizvodi u skladu s narudžbom.

Preuzimanjem pošiljke smatra se da je Kupac izvršio pregled pošiljke te da su dostavljeni proizvodi koji su preuzeti od strane kupca ili druge osobe u domaćinstvu  bili bez vanjskih oštećenja. Kupac je dužan primljenu stvar na uobičajeni način pregledati ili je dati na pregled, čim je to prema redovitom tijeku stvari moguće i o vidljivim nedostacima u roku od osam dana obavijestiti Prodavatelja.

Isporuku naručenih proizvoda obavlja društvo General Logistics Systems Croatia d.o.o. (GLS), kojemu će biti proslijeđeni Vaši osobni podaci – ime i prezime, adresa i kontakt u svrhu provedbe dostave.