Troškovi dostave

TežinaRedovna dostava (do 10 radnih dana)
do 3 kg65 HRK
od 3 kg do 15 kg85 HRK
od 15kg do 25kg100 HRK
od 25kg do 40kg150 HRK
preko 40kgDostava po dogovoru

 Vrijeme isporuke proizvoda

 

Kupljeni proizvodi dostavljaju se kupcu na adresu koju je naznačio u procesu kupnje.

Rok za dostavu kupljenih proizvoda je sedam radnih dana od dana prihvaćanja narudžbe i dostave maila o potvrdi narudžbe kupcu. U slučaju problema s izvršenjem pravodobne isporuke pošiljke, Prodavatelj će o istome obavijestiti Kupca i dogovoriti se s njim produljenje vrijeme isporuke, zamjenu proizvoda ili drugi način rješenja produljenog roka dostave.

U okolnostima kada bi zbog vanjskih utjecaja, poput ograničenja kretanja uslijed zdravstvenih mjera poduzetih radi sprječavanja širenja zaraze ili slično, mogući su dulji rokovi dostava, a ista će se vršiti u skladu s mjerama ograničenja.

U slučaju kašnjenja s isporukom, Kupac će biti obaviješten elektroničkom poštom.

Prilikom same dostave, uz dostavljene proizvode Kupac dobiva i prateće isprave proizvodu – poput računa, uputa za korištenje proizvoda, potvrde o jamstvu ukoliko ista postoji, itd.

Kupac nakon provedene dostave mora izvršiti pregled i provjeriti jesu li dostavljeni proizvodi u skladu s narudžbom.

Preuzimanjem pošiljke smatra se da je Kupac izvršio pregled pošiljke te da su dostavljeni proizvodi koji su preuzeti od strane kupca ili druge osobe u domaćinstvu  bili bez vanjskih oštećenja. Kupac je dužan primljenu stvar na uobičajeni način pregledati ili je dati na pregled, čim je to prema redovitom tijeku stvari moguće i o vidljivim nedostacima u roku od osam dana obavijestiti Prodavatelja.

Isporuku naručenih proizvoda obavlja društvo General Logistics Systems Croatia d.o.o. (GLS), kojemu će biti proslijeđeni Vaši osobni podaci – ime i prezime, adresa i kontakt u svrhu provedbe dostave.