Troškovi dostave

TežinaCijena redovne dostave (do 14 radnih dana) u kunamaCijena redovne dostave (do 7 radnih dana) u eurima*
do 2 kg40.00 kn  € 5.31 
do 5 kg45.00 kn  € 5.97 
do 10 kg50.00 kn  € 6.64 
do 15 kg55.00 kn  € 7.30 
do 20 kg60.00 kn  € 7.96 
do 25 kg65.00 kn  € 8.63 
do 31,5 kg70.00 kn  € 9.29 
Preko 31,5kgDostava po dogovoruDostava po dogovoru
*Tečaj konverzije eura je 7.53450

Vrijeme isporuke proizvoda

 

Kupljeni proizvodi dostavljaju se kupcu na adresu koju je naznačio u procesu kupnje.

Rok za dostavu kupljenih proizvoda je sedam radnih dana od dana prihvaćanja narudžbe i dostave maila o potvrdi narudžbe kupcu. U slučaju problema s izvršenjem pravodobne isporuke pošiljke, Prodavatelj će o istome obavijestiti Kupca i dogovoriti se s njim produljenje vrijeme isporuke, zamjenu proizvoda ili drugi način rješenja produljenog roka dostave.

U okolnostima kada bi zbog vanjskih utjecaja, poput ograničenja kretanja uslijed zdravstvenih mjera poduzetih radi sprječavanja širenja zaraze ili slično, mogući su dulji rokovi dostava, a ista će se vršiti u skladu s mjerama ograničenja.

U slučaju kašnjenja s isporukom, Kupac će biti obaviješten elektroničkom poštom.

Prilikom same dostave, uz dostavljene proizvode Kupac dobiva i prateće isprave proizvodu – poput računa, uputa za korištenje proizvoda, potvrde o jamstvu ukoliko ista postoji, itd.

Kupac nakon provedene dostave mora izvršiti pregled i provjeriti jesu li dostavljeni proizvodi u skladu s narudžbom.

Preuzimanjem pošiljke smatra se da je Kupac izvršio pregled pošiljke te da su dostavljeni proizvodi koji su preuzeti od strane kupca ili druge osobe u domaćinstvu  bili bez vanjskih oštećenja. Kupac je dužan primljenu stvar na uobičajeni način pregledati ili je dati na pregled, čim je to prema redovitom tijeku stvari moguće i o vidljivim nedostacima u roku od osam dana obavijestiti Prodavatelja.

Isporuku naručenih proizvoda obavlja društvo DPD Croatia d.o.o. kojemu će biti proslijeđeni Vaši osobni podaci – ime i prezime, adresa i kontakt u svrhu provedbe dostave.