Svako kućanstvo i kuhinja trebaju set noževa koji služe različitim namjenama – od sjeckanja do rezanja mesa ili povrća, rezanja voća, obrezivanja i guljenja… Samo kvalitetna oštrica može osigurati vrhunsku preciznost rezanja, čineći pripremu obroka lakšom i više zabave. Jedan osnovni kuhinjski nož bez kojeg ne možete živjeti je definitivno Swibo mesarski nož. Pročitaj više

Uz sve različite noževe na tržištu, dobro je znati koji su pravi za koji posao. Znanje je ključno za osiguravanje kvalitetnih rezova. Nož kojim biste rezali veće komade mesa razlikuje se od noža za rezanje masnoće, koji se razlikuje od noža kojim biste rezali odreske. Nož kojim ćete najbolje skinuti meso s kosti nije isti kao onaj kojim ćete lako skinuti kožu s mesa.

Korištenje pravih noževa i oštrila za različite poslove ne samo da povećava kvalitetu vaših rezova, već također može smanjiti ukupni otpad od hrane i olakšati vam posao. Dakle, tražite li kvalitetan mesarski ili kuhinjski nož, pogledajte našu ponudu na horizont-adria.com te pronađite i odaberite savršen u kategoriji Swibo i Dick noževi i oštrači.

Dick noževi (14)

Džepni noževi Victorinox (9)

Oštrači i ostalo (16)

Swibo noževi (26)