Prikazuje se svih 11 rezultata

Pony sedlo Evolution Jumping

Od: 415,00 
Pony sedlo Evolution Jumping predstavlja udobnost i sigurnost za djecua izrađeno je kao podesivi jastuk za sjedenje sa sigurnosnim držač

Preponsko sedlo BATES Caprilli CAIR Close Contact

Od: 1.649,00 
Bates Caprilli CAIR Close Contact Jumping Saddleidealan je za svakog jahača koji traži čiste performanse. Bilo da tek započinjete svoju skakačku karijeru ili se natječete na najvišoj razini, uživat ćete u iznimnoj ravnoteži i udobnosti.

Preponsko sedlo BATES Victrix CAIR

Od: 3.049,00 
Oslobodite pravu snagu svog konja s novim BATES "Victrix" CAIR® skakačkim sjedalom. < span class="JLqJ4b ChMk0b" data-language-for-alternatives="sl" data-language-to-translate-into="de" data-phrase-index="1" data-number-of-phrases="3 " >Lagano i kompaktno BATES "Victrix" CAIR® sjedalo za skakanje nudi vašem konju potpunu udobnost i fleksibilnost u svakom koraku, dajući vam prednost nad konkurencijom. < span class= "JLqJ4b ChMk0b" data-language-for-alternatives="sl" data-language-to-translate-into="de" data-phrase-index="2" data-number-of-phrases="3 ">< span class="Q4iAWc">Kada je svaka sekunda važna i vodi vas instinkt... vjerujte da će BATES "Victrix" CAIR® sjedište biti vaše novo tajno oružje.</span >

Preponsko sedlo Eric Thomas DTA Antares

Od: 2.555,00 
Eric Thomas DTA Antares skakačko sjedalo nudi jahaču poluduboko sjedalo. Prilagođavajući se leđima konja, ovo sedlo nudi maksimalnu udobnost i performanse za skakanje i skakačku gimnastiku.

Preponsko sedlo Eric Thomas Fitter grained leather

Eric Thomas Fitter sjedala nude udobnost s mekanim podstavljenim sjedalom, širokim listovima sjedala i odabranom finom kožom. Tehnički su savršeni s mogućnošću podešavanja oslonaca za koljena i lukova sjedala te imaju dug vijek trajanja.

Preponsko sedlo Eric Thomas Fitter lined leather

Eric Thomas Fitter sjedala nude udobnost s mekanim podstavljenim sjedalom, širokim listovima sjedala i odabranom finom kožom. Tehnički su savršeni s mogućnošću podešavanja oslonaca za koljena i lukova sjedala. Imaju izuzetno dug životni vijek.

Preponsko sedlo Eric Thomas New Hybrid

Od: 855,00 
Eric Thomas New Hybrid skakačko sedlo djelomično je izrađeno od prirodne goveđe kože, a djelomično od materijala "Clarino" na koji je garancija 7 godina .

Preponsko sedlo NORTON Pro Jump

Od: 399,00 
S Norton Pro Jump sjedalom instinktivno ćete pronaći svoje mjesto u sjedalu, vaše noge će zauzeti prirodan položaj i pomoći da postignete ispravan položaj sjedenja.

Preponsko sedlo WINTEC 500 Close Contact HART

Od: 739,00 
Sedlo za skakanje WINTEC 500 Close Contact HART - jahači će biti spremni preskočiti svaku prepreku uz potpunu slobodu kretanja.

Preponsko sedlo WINTEC 500 Jump HART

Od: 739,00 
Skakalsko sjedalo WINTEC 500 Jump HART - s ovim sjedalom lako ste spremni za svaki skok i na istovremeno se osjećati sigurno!

Sedlo za skakanje NORTON Rexine Evol

Od: 285,00 
Sedlo za skakanje Norton Rexine Evol izrađeno od izdržljive i protuklizne umjetne kože nudi jahaču poluduboko sjedalo, izuzetna udobnost i mogućnost prilagodbe konju promjenom vihornih luka.