Kobasice su jedne od onih namirnica kojoj lako možete dati svoj pečat. Što može biti bolje od izrade domaćih kobasica i dodavanja začina po vlastitom ukusu?

Uz pomoć punila za kobasice, možete iznenaditi svoje goste kobasicama koje imaju vaš karakterističan štih i okus!

Punilica za kobasice je kuhinjski alat dizajniran da vam pomogne u punjenju kobasica. Punila za kobasice postoje u obliku ručnih vodoravnih ili okomitih punila te kao dodaci za mesoreznice. Punilica za kobasice čvrsto drži omotač i crijeva za kobasice, dok se meso pomoću ručke polako utiskuje u njih. Kada punimo kobasice, moramo paziti da između mesa nema zraka, pa meso u kobasicama pritisnemo.Pročitajte više

Ako želite kod kuće raditi kobasice, punjač za kobasice neizostavan je dodatak.

Većina punila za kobasice prilično je jednostavna za korištenje i dolazi s uputama za svaki slučaj. Važan dio korištenja nadjeva za kobasice je čišćenje. Mljeveno meso je posebno osjetljivo na kontaminaciju, stoga je vrlo važno dobro očistiti sve dijelove kako se u njima ne bi nalazile neželjene bakterije ili drugi organizmi koji bi mogli uzrokovati kvarenje kobasica.

U našoj online trgovini horizont-adria.com nudimo širok izbor ručnih i električnih punilica za kobasice. Pronađite svoju!

Punilice (12)

Rezervni dijelovi za punilice (12)