Štalu možete učinkovito i brzo očistiti niskim ili visokim vilama koje će lako odvojiti mulj od izmeta. Pomoću kompleta za čišćenje jednostavno ćete ukloniti konjski izmet bez boli u leđima. Važan dio higijene je i dezinfekcija stopala nakon čišćenja. U tu svrhu možete koristiti kadicu za dezinfekciju nogu sa spužvom natopljenom dezinficijensom.Pročitajte više

Oprema štale ne bi bila potpuna bez pomagala za grijanje kao što su grijaće ploče, koje smanjuju stopu smrtnosti kod svinja, jer je toplina ravnomjerno raspoređena. Zbog svoje izolacije su energetski učinkoviti i prikladni za sve vrste podova.

Za šišanje debelog krzna i dlaka ili osjetljivijih dijelova tijela životinja, električne škare švicarskog proizvođača Heiniger su vrhunski izbor. Osim sposobnosti rezanja dugih i gustih dlačica, one su također idealne za njegu malih životinja. Pouzdano štede vaše dragocjeno vrijeme, a istovremeno smanjuju razinu stresa životinje. Tako će vaše ovce, krave, konji, koze ili kućni ljubimci biti pravilno njegovani te kao rezultat toga, zdraviji i zadovoljniji, a njihova će higijena biti na višoj razini. Oštrice škara možete mijenjati i tako si osigurati svestranu uporabu.

Vrući i sunčani ljetni dani donose veliki broj insekata u staju, što može uznemiriti životinje i svojim ubodima uzrokovati im štetu i nelagodu. Stoga svaka oprema za štalu mora sadržavati i visokokvalitetni električni uništavač insekata. Kod nas možete pronaći uništavače proizvođača Horizont i Beaumont, koji povećavaju dobrobit i životinjama i vama. Rade preko UV žarulja koje privlače insekte u žarulju odakle nema izlaza. Osim štala, pogodni su za sve unutarnje prostore, uključujući radionice, urede i stambene prostore.

S hranilicama možete smanjiti otpad od hrane i omogućiti optimalno hranjenje za svaku životinju. Naša oprema za staju nudi regulatore od nehrđajućeg ili pocinčanog čelika i razne plastične kombinacije. S njima će hrana uvijek ostati svježa i životinje će je rado jesti do kraja. Važan dio brige za stoku je i odabir pojilice  koje će životinjama omogućiti stalan pristup svježoj i čistoj vodi, uključujući i zimi.

Čišćenje staje (16)

Oprema za staju i pribor (8)

Stočarstvo (131)

Veterinarska oprema (8)

Električni uništavači insekata (10)

Grijače ploče i žarulje (17)

Električne škare Heiniger (76)

Hranilice (60)

Pojilice (182)

Povezi i lanci (33)