Kvalitetni proizvodi
Mogućnost osobnog preuzimanja

Nagradna igra

  • 1 dobitnik
  • Prize: Swibo set noževa: 1x SWIBO nož 21.18, SWIBO nož za doručak, 1x Victorinox gulilica
  • Završava: 20. rujna, 2024 00:00
  • Objava dobitnika 23. rujna, 2024 00:00

Pravila

1. Organizator nagradne igre
Organizator nagradne igre je Horizont Adria d.o.o., sa sjedištem na adresi Oranice 134 10090 Zagreb, (u daljnjem tekstu „organizator“).

2. Trajanje nagradne igre
Izvlačenje nagrada provodi se od 09.09.2024 do 20.09.2024 (u daljnjem tekstu "trajanje nagradne igre").

3. Uvjeti suradnje
U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje su se prijavile na listu za obavijest o nagradnoj igri, a koje su državljani Republike Hrvatske ili imaju stalno prebivalište u Republici Hrvatskoj.

4. Način suradnje
Za sudjelovanje u nagradnoj igri sudionik mora ispuniti obrazac na web stranici horizont-adia.com. Sudjelovanje u nagradnoj igri nije uvjetovano kupnjom.

5. Nagrade
U izvlačenju će se podijeliti sljedeće nagrade:

Swibo set noževa: 1x SWIBO nož 21.18, SWIBO nož za doručak, 1x Victorinox gulilica
Nagrade su neprenosive i ne mogu se zamijeniti za gotovinu ili drugu robu.

6. Izvlačenje dobitnika
Izvlačenje nagrada održat će se 20. rujna 2024. godine na adresi organizatora. Izvlačenje će se provoditi nasumično korištenjem računalnog programa ili na drugi odgovarajući način.

7. Obavještavanje dobitnika i preuzimanje nagrada
Dobitnici će biti obaviješteni e-poštom ili telefonskim pozivom u roku od 3 dana nakon izvlačenja. Pobjednici će nagradu osobno primiti.

Ukoliko se dobitnik ne javi na obavijest u roku od 10 dana od primitka obavijesti, gubi pravo na nagradu te priređivač može izabrati novog dobitnika.

8. Zaštita osobnih podataka
Priređivač se obvezuje čuvati osobne podatke sudionika nagradne igre u skladu s važećim zakonskim propisima iz područja zaštite osobnih podataka (GDPR). Osobni podaci koristit će se isključivo u svrhu provođenja nagradne igre i obavještavanja dobitnika.

9. Odgovornost
Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu uslijed nagrada ili sudjelovanja u nagradnoj igri.

10. Porezne obveze
Dobitnik nagrade je dužan pobrinuti se za prijavu nagrade poreznoj upravi, ako je to propisano važećim zakonodavstvom.

11. Promjene Pravila
Organizator zadržava pravo izmjene pravila ako to zahtijevaju razlozi tehničke ili komercijalne prirode ili razlozi na strani javnosti. O svim promjenama i novostima nagradne igre organizator će obavijestiti sudionike na svojoj web stranici.

12. Rješavanje sporova
Svi sporovi između priređivača i sudionika u vezi s nagradnom igrom rješavaju se mirnim putem, a ukoliko to nije moguće, nadležan je sud u Zagrebu.

Košarica

PROVJERITE MJESEČNE AKCIJE!   >>

Sign in

Još nemate račun?